AAaaaovci, ne budite lenji, OBAVEZNO PROČITAJTE SVE!

Dobro nam došao/la. Otvaranjem linka za prijavu već si na pola puta do nezaboravne AAaaavanture. Šta moraš da znaš? Festival je skrojen po svačijoj meri. Ti sam/a odlučuješ koje ćeš aktivnosti probati i biraš svoju dozu adrenalina. Nakon popunjavanja online prijave i uplate kotizacije tvoje mesto na festu je obezbeđeno.

PRVI KORAK – online prijava:
Prijave se mogu izvršiti putem online formulara na našem sajtu: PRIJAVI SE
Ukoliko imate problema sa prijavnim formularom, kontaktirajte nas putem email-a aaaaafestival@gmail.com ili putem društvenih mreža. Osobe mlađe od 18 godina se mogu prijaviti samo uz pismenu saglasnost roditelja ili staratelja overenu u sudu ili opštini. Prijave su otvorene od 15. aprila do 8. jula i zaključno sa 8. julom 2018. godine ili do isteka zaliha.

DRUGI KORAK – uplata kotizacije:
Cena karte za drugi po redu AAaaa festival će se kretati od 590 do 1790 dinara po danu, u zavisnosti od perioda u kome se kupuje. Iskoristi pogodnosti i obezbedi kartu za sebe i ekipu što pre!

Period 1: Od 15. aprila do 30. aprila (i zaključno sa 30. aprilom) karte će se prodavati po ceni od 590 RSD po osobi za jedan dan. Cena po osobi za dva dana iznosiće 990 RSD. Broj karata koje se mogu prodati u ovom periodu po ovoj ceni biće ograničen na 100 karata po danu. U slučaju da se karte ranije rasprodaju, odmah nakon toga kreće period po većoj ceni karte (Period 2).

Period 2: Od 1. maja do 26. juna (i zaključno sa 26. junom) karte će se prodavati po ceni od 790 RSD po osobi za jedan dan. Cena po osobi za dva dana iznosi 1390 RSD.

Period 3: Od 27. juna do 29. juna (i zaključno sa 29. junom) karte će se prodavati po ceni od 990 RSD po osobi za jedan dan. Cena po osobi za dva dana iznosi 1690 RSD.

Period 4: Ukoliko ostane neprodat broj karata, na dan festivala cena karte će iznositi 1790 RSD po osobi za jedan dan.

Ne gubi vreme, izaberi svoju dozu adrenalina!Važna napomena:
Cena karte za „AAaaa“ festival se određuje prema datumu uplate, bez obzira na dan prijave za festival.

Šta dalje?
Nakon što si se prijavio i uplatio novac za kotizaciju, potrebno je da sačekaš period (25. jun – 8. jul) kada ćeš moći da preuzmeš svoju ulaznicu za festival. Ulaznice se mogu preuzeti jedino u firmi Modena Travel koja se nalazi u centru Novog Sada u Ulici Modene u periodu od 25. juna do 8. jula. Detalji o preuzimanju:

GDE? ➡️Karte će se preuzimati u Modena Travel turističkoj agenciji koja se nalazi u centru Novog Sada u Ulici Modene.

KADA? ➡️ Karte se mogu preuzeti od ponedeljka do petka od 17h do 20h.

🔻U subotu (7. jula) karte će se takođe moći preuzeti, ali od 9h do 11h.

🔻Oni koji treba da preuzmu svoje karte za nedelju (drugi dan festivala - 8. jul), ukoliko to ne urade pre nedelje, moći će da preuzmu svoju kartu taj dana u Modena caffe restaurant-u koji se nalazi odmah pored turističke agencije Modena Travel u Ulici Modene i to će moći da urade od 9h do 10:30h.Sve što je potrebno da uradiš je da nekom od zaposlenih u „Modena Travel“ daš na uvid tvoju uplatnicu i prikažeš bilo koji lični dokument. Nakon toga, oni će ti dati da potpišeš saglasnost da učestvuješ na „AAaaa“ festivalu na svoju odgovornost. Potpisivanjem izjave odgovornosti potvrđuješ nam da si fizički i psihički spreman za učešće na festivalu, kao i da oslobađaš nas kao organizatore bilo kakve odgovornosti.

Nakon toga dobijaš AAaaa kovertu. U njoj se nalaze kontrolna narukvica, AAaaa lista sa aktivnostima i vaučeri od sponzora.

Nemoj da čekaš poslednji čas, izbegni gužvu i preuzmi svoju kartu na vreme!

Kotizaciju možeš da uplatiš u bilo kojoj banci ili pošti.Uplatnica treba da izgleda ovako:*Iznos na uplatnici varira u skladu sa cenom karte za festival. Ukoliko budeš imao bilo koje pitanje kontakitaj nas aaaaafestival@gmail.com

Sada si upoznat sa svim informacijama koje su ti potrebne da bi se prijavio na AAaaa festival.

PRAVO JE VREME ZA PRIJAVU!Prijavi se!Povratak na prethodnu stranicu