Vreme je da probaš nešto novo. Iskoči iz dosadne rutine!Šta je AAaaa festival?

AAaaa festival je prvi festival ekstremnih i zelenih sportova koji omogućava posetiocima da se oprobaju u raznim ekstremnim i zelenim aktivnostima.

PROČITAJ VIŠE

Za koga je namenjen?

Aktivnosti su zbog stalnog prisustva instruktora namenjene kako za iskusnije, tako i za one bez iskustva u ekstremnim sportovima.Gde i kada se održava?

Drugi po redu AAaaa festival će se održati 2 dana u okolini Novog Sada, tačnije 7. jula na Stražilovu kod Planinarskog doma Stražilovo i u Bike Park Bukovcu sa početkom u 10 časova i trajaće do 8. jula do 20 časova.

Kako doći do AAaaa festivala možeš da pogledaš ovde

Šta nudi?

Na AAaaa festivalu možeš da se isprobaš u 15 ekstremnih i zelenih aktivnosti! Neke od njih su:Sve aktivnosti i detaljna objašnjenja svake možeš pogledati ovdeZbog brojnih ograničenja, neke od ekstremnih i zelenih aktivnosti će biti podeljene u vidu nagrada. Neke od njih su:Kako da osvojiš neku od ovih nagada pogledaj ovde

Prijavi se!

Za one sa malo većim avanturističkim duhom omogućili smo i prenoćište u kampu ili planinarskom domu.Više informacija o smeštaju možeš pogledati ovdePrijavi se!

AAaaa helikopter?Sve informacije o vožnji helikopterom možeš da pogledaš ovdeBezbednost

Tvoja bezbednost nam je na prvom mestu!

Sve aktivnosti se sprovode pod budnim okom instuktora. U slučaju nepredviđenih okolnosti prisutne su ekipe.Cena karte

Sve informacije o ceni karte i periodima prodaje karata možeš da pogledaš ovde

Sve mogućnosti VIP karte možeš pogledati ovde

Prijavi se!

Svaki posetilac koji kupi kartu direktno ulazi u AAaaa pleme. Zašto je AAaaa pleme baš za tebe pogledaje ovdeAAaaagendaMAAaaapa

Detaljnija objašnjenja mape možeš da pogledaš ovdeDoživljaji sa 1. AAaaa festivala

Šta su prošlogodišnji posetioci rekli o AAaaa festivalu

First Second Third Third


Na sajtu smo postavili sve najbitnije informacije, ako želiš da se družiš sa nama i saznaš razne zanimljivosti iz sveta zelenih i ekstremnih sportova zaprati nas!

Zahvaljujemo se svim sponzorima, partnerima i prijateljima koji nam pomažu da zelene sportove i prirodu učinimo pristupačnijim i bližim mladim ljudima u Srbiji na zabavan i moderan način.

PartneriMedijski partneri

Poziv za partnerstvo

O nama

"BiD“ je mlado neprofitno sportsko udruženje koje se zalaže za zdrav život sport i rekreaciju. Fokus aktivnosti je pravljenje sportskih događaja. Cilj udruženja je da podigne nivo sportskog duha i sportskih događaja u Novom Sadu i okolini i uspostavi tradiciju sportskih dešavanja.

Prijavi se na AAaaa Newsletter i prati vesti iz sveta ekstremnih sportova!


Imaš pitanja?

0654550878
Prijavi se!